Glasbewassing

Laat uw glasbewassing doen door Top Cleaning Groene Hart

Een schoon pand of schone werkomgeving geeft iedereen een goed gevoel. Met dit uitgangspunt werken wij dagelijks aan een schonere woon- en werkomgeving voor u en de mensen om u heen. Op deze website vertellen we u meer over hoe wij werken en waarom u juist ons moet hebben voor uw glas- en gevelreiniging!

Glas en gevels bewassen is echt mensenwerk. Iedereen heeft in zijn dagelijks leven met deze werkzaamheden te maken en houdt van een schone woon- en werkomgeving. Goed uitgevoerd geniet u daar het meest van. Wij zijn daarin uw specialisten.

Glazenwassen is een vak, een vak wat door specialisten uitgevoerd dient te worden. Schoonmaakbedrijf Top Cleaning Groene Hart uit Alphen aan den Rijn beschikt over specialistische glazenwassers met oog voor dit vak. Glazenwassers die meedenken met uw wensen en behoeften. Glasbewassing is van groot belang voor het uiterlijk van uw pand en ook voor de staat van het onderhoud ervan. Het is dus van groot belang dat de glasbewassing regelmatig goed en grondig gedaan wordt. Omdat daarmee veel grotere kostenposten vermeden of tenminste uitgesteld kunnen worden.

Zo onderscheidt Schoonmaakbedrijf Top Cleaning Groene Hart zich op dit gebied door kwaliteit en service te bieden. Wij dragen er zorg voor dat bij elke wasbeurt het houtwerk, kozijnen en waterslagen grondig worden schoongemaakt.

Graag bespreken we met u wat wenselijk is voor uw binnen- en buitenbeglazing.

Hoogwerker huren

Om onze werkzaamheden professioneel uit te voeren, hebben wij een hoogwerker in bezit. Deze hoogwerker bieden wij ook te huur aan. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.